Τιμή:55 €
Χρόνος:1 ώρα
Εγγύηση:1 έτος
iPhone-4-replacement-LCD-touchscreen
οθόνη iPhone 4

Επισκευή αντικατάσταση οθόνης iPhone 4

Έχετε πρόβλημα με την οθόνη του iPhone 4 σας; Έχει σπάσει ή ραγίσει, έχει αποκολληθεί, δε λειτουργεί η αφή;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του L@B αντικαθιστούν την οθόνη σας με καινούριο ανταλλακτικό, άμεσα, γρήγορα και με εγγύηση καλής λειτουργίας εφ’ όρου  ζωής.

Τι περιλαμβάνει η επισκευή

Η επισκευή της οθόνης του iPhone 4 περιλαμβάνει το καινούριο ανταλλακτικό καθώς και την εργασία αντικατάστασης της χαλασμένης οθόνης. Ο έλεγχος καλής λειτουργίας που διενεργείται πάντα μετά από κάθε επισκευή, σας εγγυάται ότι θα πάρετε στα χέρια σας μία συσκευή σαν καινούρια.

Χρόνος και κόστος επισκευής

Όταν φέρετε ή στείλετε το iPhone 4 σας στο εργαστήριό μας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα εκτιμήσουν άμεσα τη βλάβη και θα σας πληροφορήσουμε για το χρόνο και το κόστος της επισκευής.

Στο εργαστήριό μας διατηρούμε πάντα απόθεμα ανταλλακτικών  για iPhone 4 και εφόσον συμφωνήσετε να γίνει η αντικατάσταση, μπορούμε να σας παραδώσουμε το τηλέφωνό σας επισκευασμένο και λειτουργικό την ίδια μέρα.

Πότε χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση της οθόνης

Η οθόνη μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση όταν:

  • έχει σπάσει ή γρατζουνιστεί πολύ
  • παρουσιάζει στίγματα, γραμμές ή μελανά σημεία
  • έχουν χαλάσει τα χρώματα της
  • δεν ανταποκρίνεται η αφή καθόλου ή σε μερικά σημεία
  • η αφή λειτουργεί από μόνη της
  • είναι ασταθής η συμπεριφορά της (π.χ. εφαρμογές που ανοίγουν και κλείνουν αυθαίρετα)

 

Πληροφορίες για την οθόνη iPhone 4 / Λίγα λόγια για το ανταλλακτικό

Η οθόνη του iPhone 4 αποτελείται από την οθόνη LCD και τον μηχανισμό αφής που βρίσκεται εξωτερικά. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο και τα δύο μέρη αποτελούν μία μονάδα και αντικαθίστανται μαζί, ακόμα και αν μόνο το ένα από τα δύο έχει παρουσιάσει βλάβη.

Ελάτε λοιπόν στο εργαστήριό μας

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την επισκευή της οθόνης του iPhone 4 σας.