iphone-front-camera-repair
Τιμή:45 €
Χρόνος:1 ώρα
Εγγύηση:1 έτος
μπροστινή κάμερα iPhone 4

Αντικατάσταση - επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 4

Η μπροστινή ή εμπρόσθια κάμερα του κινητού είναι απαραίτητη για να απαθανατίζετε όλες τις αγαπημένες σας στιγμές.   

Με τη συνεχή χρήση όμως η μπροστινή κάμερα του iPhone 4 σας μπορεί να εμφανίσει κάποια βλάβη ή να σταματήσει να λειτουργεί, αυτό όμως δε θα πρέπει να σας ανησυχεί.

 Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του L@B αντικαθιστούν την μπροστινή κάμερα του iPhone 4 σας με καινούριο ανταλλακτικό, άμεσα, γρήγορα και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τι περιλαμβάνει η επισκευή

Η επισκευή της μπροστινής κάμερας του iPhone 4 περιλαμβάνει καινούριο ανταλλακτικό άριστης ποιότητας, καθώς και την εργασία αντικατάστασης.

Ο έλεγχος καλής λειτουργίας που διενεργείται πάντα μετά από κάθε επισκευή, σας εγγυάται ότι θα πάρετε στα χέρια σας μία συσκευή απόλυτα λειτουργική.

Χρόνος και κόστος επισκευής

Όταν φέρετε ή στείλετε το iPhone 4 σας στο εργαστήριό μας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκτιμούν άμεσα τη βλάβη και σας πληροφορούμε για το χρόνο και το κόστος της επισκευής.

Στο εργαστήριό μας διατηρούμε πάντα απόθεμα ανταλλακτικών  για iPhone 4 και εφόσον συμφωνήσετε να γίνει η επισκευή, μπορούμε να σας παραδώσουμε το τηλέφωνό σας επισκευασμένο και λειτουργικό την ίδια κιόλας μέρα.

Πότε χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση της Μπροστινής Κάμερας

Η μπροστινή κάμερα μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση όταν:

  • δεν λειτουργεί
  • οι φωτογραφίες σας δεν έχουν την αρχική τους ποιότητα (θολές, με στίγματα)
  • η εφαρμογή της κάμερας δεν ανοίγει

Πληροφορίες για την μπροστινή κάμερα του iPhone 4 / Λίγα λόγια για το ανταλλακτικό

Σε περίπτωση βλάβης της μπροστινής κάμερας του iPhone 4 γίνεται αντικατάσταση με καινούριο ανταλλακτικό άριστης ποιότητας.

Ελάτε λοιπόν στο εργαστήριό μας

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την επισκευή του iPhone 4 σας.