ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

     Σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες δικτύωσης για το ξενοδοχείο σας. Μπορούμε να σας δώσουμε μία αξιόπιστη λύση ώστε τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι της μονάδας σας να έχουν πλήρη κάλυψη και σταθερό ίντερνετ.


Εγκαθιστούμε σύγχρονες λύσεις με:

  • Ταχύτητα και σταθερότητα
  • Απομακρυσμένο έλεγχο
  • Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία
  • Υψηλή ασφάλεια


Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις στις επιχειρήσεις ώστε να είναι έτοιμες για την ερχόμενη σεζόν.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία
δωρεάν αξιολόγηση του χώρου σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Η έξυπνη διαχείριση του δικτύου προσφέρει σταθερότητα ακόμα και όταν ο χρήστης μετακινείται στο χώρο. Επίσης με την αξιοποίηση όλων των συχνοτήτων εκπομπής προσφέρουμε τη μέγιστη ταχύτητα και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δημιουργούμε ξεχωριστά υποδίκτυα για κάθε κομμάτι της επιχείρησής σας. Προστατεύουμε τις συσκευές σας αλλά και των πελατών σας. Περιορίζουμε την πρόσβαση σε άσεμνο και επικίνδυνο περιεχόμενο.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πλήρης έλεγχος ολόκληρης της εγκατάστασης από απόσταση. Αυτό προσφέρει πολύ πιο γρήγορες λύσεις στα προβλήματα, παρακολούθηση των ιδιοτήτων και άμεση παραμετροποίηση και αναβάθμιση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η ανάλυση των στατιστικών όπως ο χρόνος χρήσης, οι μέγιστες συνδεδεμένες συσκευές και η κατανάλωση bandwidth σας προσφέρουν τα στοιχεία πάνω στα οποία θα στηριχθούν οι επιχειρηματικές σας αποφάσεις.

Μπορούμε να γίνουμε ο σύμμαχός σας στην τεχνολογική αναβάθμιση του ξενοδοχείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν αξιολόγηση του χώρου σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ