iphone-ear-speaker-repair
Τιμή:45 €
Χρόνος:1 ώρα
Εγγύηση:1 έτος
ακουστικό iPhone 4

Αντικατάσταση - επισκευή ακουστικού iPhone 4

Η συνεχής χρήση, η σκόνη, η υγρασία μπορούν να προκαλέσουν φθορά στο ακουστικό του iPhone 4 σας, με αποτέλεσμα να μην ακούτε καλά ή ακόμα και καθόλου τους συνομιλητές σας.

Μην ανησυχείτε όμως ότι σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας τηλέφωνο, αφού οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του L@B αντικαθιστούν το ακουστικό του iPhone 4 σας με καινούριο ανταλλακτικό, άμεσα, γρήγορα και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τι περιλαμβάνει η επισκευή

Η επισκευή του ακουστικού του iPhone 4 περιλαμβάνει καινούριο ανταλλακτικό άριστης ποιότητας, καθώς και την εργασία αντικατάστασης.

Ο έλεγχος καλής λειτουργίας που διενεργείται πάντα μετά από κάθε επισκευή, σας εγγυάται ότι θα πάρετε στα χέρια σας μία συσκευή απόλυτα λειτουργική.

Χρόνος και κόστος επισκευής

Όταν φέρετε ή στείλετε το iPhone 4 σας στο εργαστήριό μας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκτιμούν άμεσα τη βλάβη και σας πληροφορούμε για το χρόνο και το κόστος της επισκευής.

Στο εργαστήριό μας διατηρούμε πάντα απόθεμα ανταλλακτικών  για iPhone 4 και εφόσον συμφωνήσετε να γίνει η επισκευή, μπορούμε να σας παραδώσουμε το τηλέφωνό σας επισκευασμένο και λειτουργικό την ίδια κιόλας μέρα.

Πότε χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση του Ακουστικού

Το ακουστικό μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση όταν:

  • δεν ακούτε καθόλου
  • ακούτε, αλλά ο ήχος είναι πολύ χαμηλός
  • ο ήχος ακούγεται παραμορφωμένος

Πληροφορίες για το ακουστικό του iPhone 4 / Λίγα λόγια για το ανταλλακτικό

Το ακουστικό του iPhone 4 βρίσκεται στο πάνω μέρος της μπροστινής όψης του τηλεφώνου.

Σε περίπτωση βλάβης το ακουστικό του iPhone 4 αντικαθίσταται στο εργαστήριό μας, με καινούριο ανταλλακτικό άριστης ποιότητας.

Ελάτε λοιπόν στο εργαστήριό μας / Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την επισκευή του iPhone 4 σας.