iphone-battery-repair
Τιμή:45 €
Χρόνος:1 ώρα
Εγγύηση:1 έτος
μπαταρία iPhone 4

Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone 4

Όπως σε όλα τα τηλέφωνα έτσι και στο iPhone 4 σας η μπαταρία θα αρχίσει να χάνει κάποια στιγμή την απόδοσή της. Η ηλικία και η φυσιολογική φθορά είναι ο βασικός παράγοντας που επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να έχει καταστραφεί η μπαταρία από εξωτερικούς παράγοντες (π.χ. φόρτιση με ελαττωματικό φορτιστή).

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του L@B αντικαθιστούν την μπαταρία του iPhone 4 σας με καινούρια, άμεσα, γρήγορα και με εγγύηση λειτουργίας ενός έτους.

Τι περιλαμβάνει η επισκευή

Η επισκευή της μπαταρίας του iPhone 4 περιλαμβάνει καινούρια μπαταρία άριστης ποιότητας, καθώς και την εργασία αντικατάστασης.

Ο έλεγχος καλής λειτουργίας που διενεργείται πάντα μετά από κάθε επισκευή, σας εγγυάται ότι θα πάρετε στα χέρια σας μία συσκευή σαν καινούρια.

Χρόνος και κόστος επισκευής

Όταν φέρετε ή στείλετε το iPhone 4 σας στο εργαστήριό μας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκτιμούν άμεσα τη βλάβη και σας πληροφορούμε για το χρόνο και το κόστος της επισκευής.

Στο εργαστήριό μας διατηρούμε πάντα απόθεμα ανταλλακτικών  μπαταριών για iPhone 4 και εφόσον συμφωνήσετε να γίνει η αντικατάσταση, μπορούμε να σας παραδώσουμε το τηλέφωνό σας επισκευασμένο και λειτουργικό την ίδια κιόλας μέρα.

Πότε χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση της Μπαταρίας

Η μπαταρία μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση όταν:

  • η συσκευή δεν φορτίζει
  • η μπαταρία έχει φουσκώσει ή καταστραφεί
  • η συσκευή κάνει επανεκκινήσεις
  • έχει μειωθεί αισθητά η διάρκεια της μπαταρίας
  • η συσκευή κλείνει ξαφνικά
  • το ποσοστό μπαταρίας έχει κολλήσει και δεν αυξομειώνεται

Πληροφορίες για τη μπαταρία του iPhone 4 / Λίγα λόγια για το ανταλλακτικό

Η μπαταρία του iPhone 4 δεν επισκευάζεται. Η μόνη λύση είναι να γίνει αντικατάσταση της χαλασμένης μπαταρίας με καινούριο, άριστης ποιότητας ανταλλακτικό.

Ελάτε λοιπόν στο εργαστήριό μας

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone 4 σας.