iphone-loudspeaker-repair
Τιμή:40 €
Χρόνος:1 ώρα
Εγγύηση:1 έτος
iphone-4s-loud-speaker
μεγάφωνο iPhone 4s

Αντικατάσταση - επισκευή μεγαφώνου iPhone 4s

Επισκευή Μεγαφώνου / Ηχείου iPhone 4s

Μία από τις χειρότερες βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει το iPhone 4s σας είναι να μη λειτουργεί το ηχείο του, αφού τότε δε θα μπορείτε να ακούτε τις εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που αντιληφθείτε ότι το ηχείο του iPhone 4s σας δε λειτουργεί καλά ή δε λειτουργεί καθόλου δε χρειάζεται να ανησυχήσετε ότι θα πρέπει να αντικαταστήσετε την αγαπημένη σας συσκευή. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του L@B αντικαθιστούν το ηχείο του iPhone 4s σας με καινούριο ανταλλακτικό, άμεσα, γρήγορα και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τι περιλαμβάνει η επισκευή

Η επισκευή του ηχείου του iPhone 4s περιλαμβάνει καινούριο ανταλλακτικό άριστης ποιότητας, καθώς και την εργασία αντικατάστασης.

Ο έλεγχος καλής λειτουργίας που διενεργείται πάντα μετά από κάθε επισκευή, σας εγγυάται ότι θα πάρετε στα χέρια σας μία συσκευή απόλυτα λειτουργική.

Χρόνος και κόστος επισκευής

Όταν φέρετε ή στείλετε το iPhone 4s σας στο εργαστήριό μας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκτιμούν άμεσα τη βλάβη και σας πληροφορούμε για το χρόνο και το κόστος της επισκευής.

Στο εργαστήριό μας διατηρούμε πάντα απόθεμα ανταλλακτικών  για iPhone 4s και εφόσον συμφωνήσετε να γίνει η επισκευή, μπορούμε να σας παραδώσουμε το τηλέφωνό σας επισκευασμένο και λειτουργικό την ίδια κιόλας μέρα.

Πότε χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση του Μεγαφώνου / Ηχείου

Το ηχείο του iPhone 4s μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση όταν:

  • δε λειτουργεί καθόλου
  • λειτουργεί περιοδικά
  • έχει χαμηλή ένταση ή κακή ποιότητα ήχου

Πληροφορίες για το μεγάφωνο / ηχείο του iPhone 4s / Λίγα λόγια για το ανταλλακτικό

Το ηχείο του iPhone 4s είναι το εξάρτημα της συσκευής μέσω του οποίου ακούγεται ο ήχος όταν λαμβάνετε κλήσεις, μηνύματα ή άλλες ειδοποιήσεις, αλλά και μέσω του οποίου ακούτε τη μουσική ή τα βίντεο σας.

Σε περίπτωση βλάβης το ηχείο του iPhone 4s αντικαθίσταται στο εργαστήριό μας, με καινούριο ανταλλακτικό άριστης ποιότητας.

Ελάτε λοιπόν στο εργαστήριό μας

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την επισκευή του iPhone 4s σας.