Είναι πολύ αργός ο υπολογιστής σας; Πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε κολλήσει ιό; Θέλετε μία πιο καινούρια ή παλαιότερη έκδοση των Windows; Έχετε αγοράσει καινούριο υπολογιστή και δεν έχει εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα;

Στο εργαστήριό μας αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος της επιλογής σας στον υπολογιστή σας, είτε πρόκειται για καινούριο μηχάνημα ή για παλαιότερο που χρήζει επιδιόρθωσης .

Η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος περιλαμβάνει φυσικά και την εγκατάσταση των τελευταίων ενημερώσεων για το σύστημα, καθώς και την εγκατάσταση και ενημέρωση των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης.

Επειδή σκοπός μας είναι να σας παραδώσουμε έναν υπολογιστή που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας, αναλαμβάνουμε και την εγκατάσταση οποιωνδήποτε προγραμμάτων επιθυμείτε, εφόσον αυτά διατίθενται δωρεάν ή έχετε στην κατοχή σας την αντίστοιχη άδεια.

Για να γίνει η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος σε έναν υπολογιστή, πρέπει πρώτα να γίνει διαμόρφωση του σκληρού δίσκου, το λεγόμενο format. Αυτή η διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα να διαγράφονται τα πάντα από τον σκληρό δίσκο. Για το λόγο αυτό πρέπει να έχετε κάνει backup των αρχείων που χρειάζεστε, ώστε να μη χαθεί τίποτα.

Εναλλακτικά μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη διατήρηση των αρχείων σας και τη μεταφορά τους στη νέα εγκατάσταση με ένα μικρό επιπλέον κόστος.

Χρόνος

Η διαδικασία του format και της εγκατάστασης εκ νέου λειτουργικού συστήματος σε έναν υπολογιστή χρειάζεται περίπου 1 ημέρα για να ολοκληρωθεί. Στην περίπτωση που επιλέξετε να γίνει και μεταφορά των αρχείων σας στη νέα εγκατάσταση ο συνολικός χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα με τον όγκο των αρχείων.

Κόστος

Το κόστος για την εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή σας είναι 40€, ενώ η επιπλέον χρέωση για τη μεταφορά των αρχείων σας (backup) είναι 10€.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της άδειας των Windows ή των αδειών άλλων προγραμμάτων που μπορεί να θέλετε να εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή σας.