Ακόμα και αν είστε πολύ προσεκτικοί και κρατάτε τον υπολογιστή σας καθαρό εξωτερικά, είναι πολύ πιθανό μέσα να έχει συσσωρευτεί σκόνη, κυρίως από τη λειτουργία των ανεμιστήρων. Η συσσώρευση σκόνης στο εσωτερικό ενός υπολογιστή μπορεί να μην ενοχλεί αισθητικά, είναι όμως πολύ πιθανό να οδηγήσει σε υπερθέρμανση. Οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ο χειρότερος εχθρός ενός υπολογιστή, αφού μπορεί να οδηγήσουν σε βλάβες στα διάφορα υποσυστήματα του υπολογιστή. Όταν ο υπολογιστής υπερθερμαίνεται ρίχνει τις επιδόσεις του ή ακόμα μπορεί και να σβήνει, προκειμένου να προστατευτούν τα διάφορα υποσυστήματά του από την έκθεση σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Σε περίπτωση που το πρόβλημα της υπερθέρμανσης δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υποστούν βλάβη κάποια από τα σημαντικότερα μέρη του υπολογιστή σας (π.χ. μητρική, δίσκος κ.λπ.)

Στο εργαστήριό μας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τον υπολογιστή σας εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να αποφύγετε τον οποιονδήποτε κίνδυνο υπερθέρμανσης.

Χρόνος

Ο φυσικός καθαρισμός ενός υπολογιστή πρέπει να γίνεται με προσοχή από έμπειρο τεχνικό, ώστε να μην προκληθεί περαιτέρω βλάβη από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία είναι λίγες ώρες και μπορεί να γίνει αυθημερόν.

Κόστος

Το κόστος για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του συστήματος ψύξης του λάπτοπ σας είναι 30€.