Είναι πολύ αργός ο υπολογιστής σας ξαφνικά; Κάνει μόνος του επανεκκινήσεις, πετάγονται διάφορα παράθυρα που δεν έχετε ανοίξει ή εμφανίζονται ειδοποιήσεις από διάφορα προγράμματα που σας προειδοποιούν ότι έχετε κολλήσει ιούς και πρέπει να εγκαταστήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα επί πληρωμή για να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας;

Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από κάποιον ιό (ή ιούς) και πρέπει άμεσα να γίνει καθαρισμός.

Στο εργαστήριό μας οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τον καθαρισμό του υπολογιστή σας και την αφαίρεση κάθε τύπου κακόβουλου λογισμικού που απειλεί την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και αρχείων.

Χρόνος

Η διαδικασία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού από έναν υπολογιστή είναι περίπλοκη διαδικασία που πρέπει να γίνει με προσοχή και από εξειδικευμένο τεχνικό. Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού ενός υπολογιστή από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό εξαρτάται από τη σοβαρότητα της μόλυνσης και μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες έως 2-3 ημέρες.

Κόστος

Το κόστος για τον καθαρισμό του υπολογιστή σας από ιούς είναι 40€ και περιλαμβάνει τόσο τον καθαρισμό αυτό καθαυτό, όσο και την αποκατάσταση του λειτουργικού συστήματος ή άλλων προγραμμάτων που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από το κακόβουλο λογισμικό.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει το κόστος της άδειας χρήσης του antivirus. Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε άδεια χρήσης για το πιο δημοφιλές antivirus ESET antivirus.