Αγοράσατε καινούριο υπολογιστή και δυσκολεύεστε να τον διαμορφώσετε, όπως τον παλιό σας; Δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να περάσετε τα αρχεία σας και τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε σε ένα καινούριο μηχάνημα; Μήπως θέλετε να κάνετε format αλλά δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας το backup των αρχείων σας για να τα μεταφέρετε ξανά στον υπολογιστή;

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι δε θα μπορείτε να κάνετε πια τις δουλειές σας όπως είχατε συνηθίσει. Απλά ελάτε στο εργαστήριό μας και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του L@B θα διαμορφώσουν τη νέα σας συσκευή όπως τη θέλετε, ενώ θα μεταφέρουν σε αυτή και όλα τα πολύτιμα αρχεία σας.

Χρόνος

Ο χρόνος για την αρχική εγκατάσταση του λάπτοπ σας είναι μία ημέρα. Ο χρόνος για να γίνει το backup και η μεταφορά αρχείων και ρυθμίσεων σε νέο υπολογιστή εξαρτάται από τον όγκο των αρχείων που πρέπει να μεταφερθούν και μπορεί να κυμανθεί από 1 έως 2 ημέρες.

Κόστος

Το κόστος για την εργασία της αρχικοποίησης του λάπτοπ σας κοστίζει 30€. Το κόστος για το backup των αρχείων σας και τη μεταφορά τους στο νέο υπολογιστή κοστίζει 10€.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τις άδειες χρήσης όσων προγραμμάτων δε διατίθενται δωρεάν.