Αναβάθμιση hardware (μνήμη RAM, σκληρός δίσκος, δίσκος ssd, επεξεργαστής, cd/dvd drive)

 

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το λάπτοπ σας ώστε να είναι πιο γρήγορο ή να έχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο μπορείτε να έρθετε στο εργαστήριό μας και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε για σας τα υλικά της αναβάθμισης  και να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις συμβατότητας.

Ελάτε στο εργαστήριό μας και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να τοποθετήσουν  το καινούριο εξάρτημα στον υπολογιστή σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Χρόνος

Για να γίνει η τοποθέτηση ενός νέου εξαρτήματος στον υπολογιστή σας από τους τεχνικούς του εργαστηρίου μας θα χρειαστεί περίπου μία ώρα και γίνεται αυθημερόν.

Κόστος

Η τοποθέτηση hardware στον υπολογιστή σας γίνεται στο εργαστήριό μας από έμπειρο τεχνικό με κόστος από 10€.

Αναβάθμιση software (Windows και προγράμματα)

 

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το λάπτοπ σας ώστε να είναι πιο γρήγορο και να έχει τις πιο ενημερωμένες εκδόσεις των προγραμμάτων και τον οδηγών (drivers) μπορείτε να έρθετε στο εργαστήριό μας.

Ελάτε στο εργαστήριό μας και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να αναβαθμίσουν το λάπτοπ σας ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας .

Χρόνος

Για να γίνει η αναβάθμιση του λάπτοπ σας από τους τεχνικούς του εργαστηρίου μας χρειάζονται μερικές ώρες και γίνεται συνήθως αυθημερόν.

Κόστος

Η αναβάθμιση στο software του λάπτοπ σας γίνεται στο εργαστήριό μας από έμπειρο τεχνικό με κόστος από 10€.