Στο L@B ζούμε καθημερινά τη βαθιά αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το διαδίκτυο, ένα μέσο με αμέτρητες δυνατότητες και ακόμη περισσότερες απαιτήσεις

Δυνατότητες που μπορούν να απογειώσουν την ηλεκτρονική εικόνα μιας επιχείρησης, καθώς και το οικονομικό όφελος που μπορεί να αποκομίσει η επιχείρηση από αυτή την προβολή, και απαιτήσεις που αν δεν εκτιμηθούν και διαχειριστούν σωστά θα αποβούν μοιραίες για την εξέλιξη της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

Εμείς γνωρίζουμε αυτό το μέσο καλά και μπορούμε να το αξιοποιήσουμε προς όφελός σας.

Με λίγα λόγια, η τεχνολογία βρίσκεται πλέον εδώ: λέγεται L@B και είναι στη διάθεσή σας!

"Οι πελάτες δεν ξέρουν τι θέλουν μέχρι να τους το δείξουμε."

Steve Jobs

 

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων με Responsive Σχεδιασμό

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν responsive σχεδιασμό, είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές (κινητά, tablet) και απεικονίζονται άψογα στις διάφορες αναλύσεις των χρηστών, εμφανίζεστε παντού και πάντα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με SSL

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν με πρωτόκολλο ασφάλειας SSL για μέγιστη ασφάλεια χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων με Μοντέρνο Σχεδιασμό

Όλες οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται με μοντέρνο σχεδιασμό, ακολουθούμε τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό, σχεδιάζουμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες για εντυπωσιακούς πελάτες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Δωρεάν Domain Name

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε και συνοδεύονται με διαχειριζόμενο πακέτο φιλοξενίας, λαμβάνουν το domain name εντελώς δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση, κέρδος χωρίς συμβιβασμό.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Βελτιστοποίηση Φόρτωσης

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν βελτιστοποιηθεί για να φορτώνουν το γρηγορότερο δυνατό στους περιηγητές των επισκεπτών σας, ειδικές τεχνικές που κάνουν την ιστοσελίδα σας να “πετάει”.

 
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Έμφαση στις Λεπτομέρειες

Είμαστε κολλημένοι με την λεπτομέρεια, κάθε ενέργεια που αφορά την κατασκευή ιστοσελίδας περνάει εξονυχιστικό έλεγχο και διορθώνεται σε όλους τους τομείς πριν καταλήξει στο διαδίκτυο. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Βαθμονόμηση Ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε περνάνε από δοκιμές ακριβείας και βαθμονομούνται με διεθνή και καταξιωμένα προγράμματα της αγοράς, η τέλεια βαθμολογία για την τέλεια ιστοσελίδα σας.

Δείτε τα πακέτα και τις τιμές για την κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και τις τιμές για την κατασκευή e-shop.

Δείτε τα έργα μας στο portfolio των site μας.