Τιμή:55 €
Χρόνος:1 ώρα
Εγγύηση:1 έτος
iPhone-4-replacement-LCD-touchscreen
οθόνη iPhone 4s

 

Επισκευή αντικατάσταση οθόνης iPhone 4s

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την οθόνη του iPhone 4s σας; Έχει σπάσει ή ραγίσει, έχει αποκολληθεί, δε λειτουργεί η αφή;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχήσετε ότι θα χρειαστεί να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας τηλέφωνο, αφού οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του L@B αντικαθιστούν την οθόνη σας με καινούριο ανταλλακτικό, άμεσα, γρήγορα και με εγγυημένη ποιότητα επισκευής.

Τι περιλαμβάνει η επισκευή

Η επισκευή της οθόνης του iPhone 4s περιλαμβάνει το καινούριο ανταλλακτικό καθώς και την εργασία αντικατάστασης της χαλασμένης οθόνης.

Ο έλεγχος καλής λειτουργίας που διενεργείται πάντα μετά από κάθε επισκευή, σας εγγυάται ότι θα πάρετε στα χέρια σας μία συσκευή απόλυτα λειτουργική.

Χρόνος και κόστος επισκευής

Όταν φέρετε ή στείλετε το iPhone 4s σας στο εργαστήριό μας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκτιμούν άμεσα τη βλάβη και σας πληροφορούμε για το χρόνο και το κόστος της επισκευής.

Στο εργαστήριό μας διατηρούμε πάντα απόθεμα ανταλλακτικών  για iPhone 4s και εφόσον συμφωνήσετε να γίνει η αντικατάσταση, μπορούμε να σας παραδώσουμε το τηλέφωνό σας επισκευασμένο και λειτουργικό την ίδια κιόλας μέρα.

Πότε χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση της οθόνης

Η οθόνη μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση όταν:

  • έχει σπάσει ή γρατζουνιστεί πολύ
  • παρουσιάζει στίγματα, γραμμές ή μελανά σημεία
  • έχουν χαλάσει τα χρώματα της
  • δεν ανταποκρίνεται η αφή καθόλου ή σε μερικά σημεία
  • η αφή λειτουργεί από μόνη της
  • είναι ασταθής η συμπεριφορά της (π.χ. εφαρμογές που ανοίγουν και κλείνουν αυθαίρετα)

 

Πληροφορίες για την οθόνη iPhone 4s / Λίγα λόγια για το ανταλλακτικό

Η οθόνη Retina του iPhone 4s αποτελείται από την οθόνη LCD και τον μηχανισμό αφής που βρίσκεται εξωτερικά. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο και τα δύο μέρη αποτελούν ένα ενιαίο ανταλλακτικό και αντικαθίστανται μαζί, ακόμα και αν μόνο το ένα από τα δύο έχει παρουσιάσει βλάβη.

Ελάτε λοιπόν στο εργαστήριό μας

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την επισκευή της οθόνης του iPhone 4s σας.